Om ÅC Bygg

ÅC Bygg AB har byggt tryggt sedan 1961 


ÅC Bygg är ett kundserviceinriktat och heltäckande byggfirma med kontor i Knivsta. Vi levererar totalentreprenader och utförandeentreprenader i Uppsala- och Stockholmsregionen, alltid i nära kontakt med beställaren. Våra kunder kan känna sig helt trygga med att vi sköter hela byggprojektet, från projektering till att vi avlägsnar det sista byggdammet från platsen. Det som gör oss unika gentemot många andra byggföretag är vår förmåga att kunna hantera mycket specifika önskemål när det gäller allt från kulturbyggnadsprojekt till tekniska lösningar. 

På ÅC Bygg jobbar vi till största del med nyproduktioner, lokalanpassningar och byggservice av kommersiella fastigheter till landsting, kommun och företag. Men självklart jobbar vår byggserviceavdelning också med ROT-arbeten, renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader för privatpersoner. 

Sedan 2014 drivs företaget av Martin Kristoffersen och Isko Karevaara, men företagets historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1961 när Åke Carlsson startade byggfirman. Hans initialer, ÅC, lever kvar – trots att det är över 35 år sedan han lämnade företaget. Vi har genom åren utvecklats och samlat på oss betydelsefull erfarenhet och kompetens, samt skapat oss ett gediget nätverk av underentreprenörer och återkommande kunder, något som vi är mycket stolta över. 
​​​​​​​
Kvalitet är en trygghet: ÅC Bygg är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och 45001. 

Vi är medlem i Byggföretagen, Upplands Byggmästareförening och självklart tillämpar vi också kollektivavtal. Alla våra medarbetare är anslutna
​​​​​​​till ID06 2.0.

Välkommen att anlita ÅC Bygg AB 

Kontaktuppgifter

ÅC Bygg AB
Hyvelgatan 14
741 71 Knivsta

Växel 018-28 80 40